ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με την Αντωνακακης Solar Energy τώρα μπορείτε να είστε ήσυχοι και για τους τεχνικούς που σας επισκέπτονται στον χώρο σας.  Το προσωπικό ανήκει στην εταιρεία και παράλληλα είναι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι υδραυλικοί με μεγάλη εμπειρία σε όλο το τεχνικό κομμάτι που αφορά την κάθε περίπτωση τοποθέτησης, συντήρησης ή βλάβης

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΧΕΙΩΝ & ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ

Επιπρόσθετα, η Αντωνακακης Solar Energy, αναλαμβάνει κάθε είδους αντικαταστάσεις δοχείων ή συλλεκτών παλαιών ηλιακών (ανεξαρτήτου μάρκας).  Επικοινωνήστε με την εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Τοποθετούμε άμεσα και υπεύθυνα απλά με ένα τηλεφώνημα σας σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής! Παραδόσεις μέσω μεταφορικών εταιρειών πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος κατόπιν τηλεφωνήματος μέσα από μία πανεύκολη διαδικασία χωρίς κανέναν κόπο!

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ & SERVICE

Παρέχονται ανταλλακτικά όπως αντιστάσεις, αντιψυκτικά υγρά, ανόδια κλπ.  Επίσης πραγματοποιούνται service ηλιακών (ανεξαρτήτου μάρκας) από εξειδικευμένο τεχνικό της εταιρείας άμεσα με ένα τηλεφώνημα και παράλληλα στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς.  Καλέστε μας και ενημερωθείτε για την αντίστοιχη χρέωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Εξοφλήσεις πραγματοποιούνται με πληρωμή τοις μετρητοίς ή χρήση πιστωτικών καρτών (με προγράμματα δόσεων έως και 12 μήνες).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία θα είμαστε στην διάθεσή σας.